Новини: Останні зміни в охороні заходів



Група копаній Трезор пропонує послуги забезпечення безпеки заходів відкритого і закритого типу для юридичних і приватних осіб. Охорона заходів - це найбільш затребуваний на сьогодні вид послуг.

Будь-які масові події передбачають як превентивні заходи безпеки, так і фізична присутність професійних сек'юріті. Співробітники групи компаній «Трезор» забезпечать порядок на корпоративних святах; культурних, спортивних та політичних заходах; ділових зустрічах і семінарах.

Слід пам'ятати, що будь-яке скупчення людей може бути метою для чиїхось злочинних намірів. Тому напередодні, перед планованим подією, фахівці охоронної структури обов'язково вивчають об'єкт. Вони визначають найбільш вразливі ділянки, обговорюють деталі комплексу захисних заходів з організаторами заходу.

При події масового характеру існує можливість не тільки зовнішньої загрози, а й менш очевидною - внутрішньої. Скупчення народу завжди потенційно небезпечно. Випадки хуліганства, вандалізму або паніки в масі людей потрібно вчасно відстежити і швидко припинити.

У комплекс планових заходів безпеки входять:
  • обов'язковий фейс-контроль
  • управління людським потоком в міру необхідності
  • фізична охорона присутніх і їх майна
  • попередження конфліктів між учасниками заходу
  • Робота на масових заходах вимагає спеціальних навичок, профільного стажу, досвіду подібної діяльності. Наші співробітники проходять обов'язкову підготовку у психологів. Багатий професійний досвід фахівців Трезор дозволяє безпомилково виокремити з натовпу і не допустити на захід небажаних людей.

Від співробітників охорони потрібно виняткову увагу і моментальна реакція на будь-які зміни обстановки. Позаштатні ситуації нерідко викликають прояви паніки серед людей; задача охорони - оперативно відреагувати на перші ознаки занепокоєння в натовпі і відновити порядок.

У закритих заходів дещо інша специфіка. Вони вважаються більш безпечними - адже коло запрошених відомий і обмежений. При підготовці охорони об'єкта головна увага приділяється превентивним заходам: забезпечення пропускного режиму; дотримання протипожежних і технічних вимог. Правильна підготовка місця проведення події з використанням систем відеоспостереження та інших видів обладнання робить охорону максимально ефективною. Гості повинні бути абсолютно впевнені, що організатори подбали про їх спокої.

Сьогодні існує безліч технічних засобів контролю над обстановкою на масових заходах, але найнадійніше засіб - професійні сек'юріті. Тільки досвідчені охоронці і охоронці можуть самостійно контролювати ситуацію, вчасно приймаючи необхідні заходи.

У вас виникли питання? Безкоштовна консультація від Трезор

Замовити дзвінок