Новини: ГРУПА КОМПАНІЙ «ТРЕЗОР» — ГАРАНТОВАНА БЕЗПЕКА ДЛЯ ВАС І ВАШОГО БІЗНЕСУ




Коли мова йде про безпеку, в більшості випадків вирішальне значення має вміння швидко й правильно зорієнтуватися і взяти ситуацію під контроль до приїзду поліції або швидкої. Особливо в таких людних місцях, як торгівельно-розважальні центри, супермаркети, магазини, офіси та підприємства, де від професіоналізму охоронників залежить безпека, а іноді й життя великої кількості людей.

Саме тому важливо не помилитися з вибором охоронної фірми. Адже справжній професіонал повинен уміти не тільки виявити та затримати крадія чи хулігана, а й правильно діяти під час пожежі чи іншої надзвичайної ситуації, надавати першу медичну допомогу тощо.

Спецназівець, парамедик і психолог одночасно — саме таким має бути сучасний надійний охоронець. І якщо ви думаєте, що в Сумах таких немає — ви помиляєтесь. Ми знайшли їх в групі компаній «Трезор», що на вул.Кооперативній, 4.


ЧОМУ САМЕ «ТРЕЗОР»?
Щоб отримати відповідь на це питання, ми поспілкувалися з керівниками деяких підприємств, що вже багато років користуються послугами фізичної охорони компанії «Трезор» на Сумщині.
— За 9 років співпраці ми для себе багато разів переконалися, що це дійсно професіонали своєї справи, – розповідає директор ТРЦ «Мануфактура» ВОЛОДИМИР ЛОБОДІН. — Це люди, які підготовлені не лише фізично. Вони вміють швидко оцінювати ситуацію та приймати правильні рішення.

У нас був випадок, коли вночі в будівлі ТРЦ прорвало водопровідну трубу і була небезпека затопити цілий поверх. Хлопці моментально зреагували, перекрили воду, викликали аварійну службу і вранці орендарі спокійно приступили до роботи, навіть не здогадуючись, що кілька годин тому була надзвичайна ситуація. Або, скажімо, у нас на території були спроби самогубства. Охоронці розмовляли з дівчиною, яка намагалася стрибнути з даху будівлі, і їм вдалося вмовити її не робити цього. А це дуже непросто, коли у людини нервовий зрив і вона на межі, умовити її відмовитися від задуманого.
 Ще був один випадок, але людину виявили вже після того, як вона собі нашкодила, і там співробітникам «Трезору» довелося надавати першу медичну допомогу до приїзду швидкої. Все завершилося благополучно. Мені особисто подобається те, що ця організація несе матеріальну відповідальність за все, що відбувається на території об’єкта, який вони охороняють. І йдеться не лише про майно власника будівлі та орендарів, а й безпеку працівників і клієнтів.


— Якщо йдеться про вибір фірми, якій можна довірити безпеку на підприємстві, то це однозначно — група компаній «Трезор», – розповідає ОЛЕКСАНДР ДАВИДЕНКО, директор ТОВ «Білопілля-Агро». — Знаю їх багато років. А останні два роки вони забезпечують безпеку підприємства, яке я очолюю сьогодні. І йдеться не просто про охорону матеріально-технічної бази.

Це люди, які забезпечують 100% безпеку бізнесу загалом. У них є фахівці, які моментально реагують на різні ситуації. Вони постійно, 24/7, відслідковують, що відбувається з активами і взагалі з усім, що має відношення до підприємства, і вже не раз рятували нас від неприємностей. Скажімо так: якщо є найменша підозра щодо безпеки підприємства, вони не пропустять на територію нікого, навіть якщо йдеться про правоохоронців. А юристи фірми вирішують усі правові питання.

Крім того, вони забезпечують у нас збереження врожаїв і не допускають розкрадань. Наприклад, під час збирання на поле зможе потрапити тільки те авто, яке належить агрофірмі і яке саме в цей день повинно там бути. При цьому співробітники «Трезор» знають, що таке субординація, вміють бути непомітними і завжди поряд, коли цього вимагає ситуація. Особливо хочу наголосити, що це молодий колектив. Пузатих охоронців-пенсіонерів там немає.


ПОСЛУГИ ГРУПИ КОМПАНІЙ «ТРЕЗОР»
-Ми надаємо гарантії та несемо матеріальну відповідальність, якщо щось станеться на об’єкті, — пояснює власник групи компаній «Трезор» АНДРІЙ ПРОКОПЕНКО. -У нас є страхова компанія, з якою укладено договір.

Ми надаємо послуги фізичної охорони будь-яких об’єктів — складів, заводів, магазинів, офісів, розважальних закладів, клубів тощо. Можемо забезпечити безпеку конкретної людини або групи осіб, супроводимо цінний вантаж або забезпечимо порядок під час масових заходів, акцій, концертів, конференцій тощо.

У нас сучасна технічна база, ретельно підібраний професійний персонал, який пройшов фізичну, тактичну та вогневу підготовку. Рівень безпеки може бути різним і це — вибір клієнта. Але в разі потреби ми можемо убезпечити не лише приміщення чи територію, а й бізнес загалом від будь-яких зазіхань на нього. Для цього ми маємо досвідчених юристів. Працюємо на умовах суворої конфіденційності. І клієнти, із якими ми співпрацюємо роками, можуть це підтвердити.



Слід також зазначити, що охоронці з «Трезор» постійно вдосконалюють свої професійні навички. Радниками компанії «Трезор» є члени Асоціації ветеранів та співробітники підрозділу по боротьбі з організованою злочинністю «Єдність патріотів», тому підприємству під силу вирішувати найрізноманітніші завдання.

Більше дізнатися про послуги групи компаній «Трезор» ви можете за адресою: м. Суми вул. Кооперативна, 4 або за телефоном +38 (095) 579-67-44.

У вас виникли питання? Безкоштовна консультація від Трезор

Замовити дзвінок